Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
17 Postów
Anna Laz
(Ania78)
Wiking
hej.
Dziewczyny podziwiam was. Jak wy dajecie rade z trojka dzieci. Ja mam jedna-coreczke 9 tygodni i chwilami mam dosyc. Mala ma kolki od 3 tygodnia, potrafi plakac przez 7 godzin non stop. juz nie wiem co mam robic, moze macie jakies rady na kolki??
No i do tego ma plesniawki ktorych nie moge wytepic.
Pomocy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3 Posty
W... W...
(Niusia)
Wiking
Ania78
Czy oby napewno sa to kolki u Twojej coreczki? chcialabym Ci zaproponowac wizyte u kiropraktora-cos jak polski kregarz,z moja corcia bylo to samo,az pewnego dnia bylam na sniadaniu jesiennym u syna w szkole(z corcia)i tam"pielegniarka"poradzila udac sie do kiropraktora wlasnie,okazalo sie ze moje dziecko mialo trzy uciski na kregach!dlatego ciagle plakala-wspolczuje Ci bo wiem co to znaczy!uwiez mi ze juz po pierwszej wizycie byla poprawa!A lekarze mowili ze to kolki....Pozdrawiam i zycze powodzenia i wytrwalosci
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
1434 Posty

(gama28)
Maniak
Ania78 napisał:
hej.
Dziewczyny podziwiam was. Jak wy dajecie rade z trojka dzieci. Ja mam jedna-coreczke 9 tygodni i chwilami mam dosyc. Mala ma kolki od 3 tygodnia, potrafi plakac przez 7 godzin non stop. juz nie wiem co mam robic, moze macie jakies rady na kolki??
No i do tego ma plesniawki ktorych nie moge wytepic.
Pomocy

Moim sposobem na kolki jest tylko uważanie na to co jem. Niestety oznacza to bardzo ograniczone menu, muszę sobie oddzielnie gotować coś innego. Dwójce pierwszych dzieciaków podawałam wodę koperkową. Być może pomagała, nie wiem, może to tylko moja wiara, że było lepiej. Piłam też herbatkę z kopru włoskiego. Ale jednak najbardziej wierzę, że zmiana diety jest najważniejsza. Sprawdź w internecie listę rzeczy powodujących wzdęcia. Niestety jest długa.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-3  
Odpowiedz   Cytuj
240 Postów
Ewa M.
(toja)
Stały Bywalec
Mój syn miał kolki kiedy skończył tydzień dawałam mu do picia herbatkę z koperku i troszkę pomagało a kiedy skończył miesiąc podawałam przed każdym karmieniem infakol jest rewelacyjny.Z córcią nie mam problemu jest grzeczna nie płacze(jak na razie,aby się nie zmieniło).No i oczywiście odpowiednia dieta też na początku gotowałam osobno dla siebie,teraz już jem prawie wszysko oprócz rzeczy co powodują wzdęcia i smażonego
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
240 Postów
Ewa M.
(toja)
Stały Bywalec
śliczne dzieci masz GAMA
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
240 Postów
Ewa M.
(toja)
Stały Bywalec
Wesołych Świąt dla wszystkich mam
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1434 Posty

(gama28)
Maniak
Niech mnie ktoś dobije, please!!!
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
240 Postów
Ewa M.
(toja)
Stały Bywalec
no ja jestem pierwsza,nikt się nie zgłasza.pewnie Ci ciężko GAMA,ja też mam ciężkie dni skończyło się dobre dzieci chodzą spać o 1 wstają o 6 katastrofa,ja już nie mam sił a mąż usypia za kierownicą, ale cóż takie życie kochane nie tracę nadziei kiedyś będzie lepiej.A tak z innej beczki ile czekałyście na pismo z komuny kiedy dziecko pójdzie do przedszkola ja już czekam 2 miesiące i chyba muszę iść się przypomnieć.byłoby mi lżej gdyby Filip poszedł do przedszkola.pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
1434 Posty

(gama28)
Maniak
Moja mała, najmniejsza strasznie wczoraj płakała. Brzuszek w porządku, ale już nie mam siły, krzyczy i krzyczy. Wczorajszy dzień był straszny, a pozostałe niewiele lepsze. Płaczliwa jest strasznie. A Majeczka, średnie dziecko, nie rozumie o co chodzi, wścieka się, gdy nie mogę jej pomóc, przytulić, gdy się uderzy itd. A poza tym ten hałas krzyczącego dziecka wszechobecny... Głowa mi pęka, kręgosłup siada, masakra.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
240 Postów
Ewa M.
(toja)
Stały Bywalec
no to Ci współczuje az zastanowie sie mocno nad trzecim dzieckiem.moja laleczka grzeczna jest tylko nie moge jej spania unormowac bo zaczeła sypiac pózno a teraz własnie piszemy obie ona tez lubi siedziec przy komputerze.Filip czasami sie denerwuje kiedy M aja płacze ale to jest tylko wtedy jak sie jej jesc chce po za tym to odpókac jest ok.Masz przerabane jednym słowem ale mysle ze zmieni sie u Ciebie jak mała podrosnie,wytrwałosci Ci zycze
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok